Inspiraţie pentru tine: incredibila Londra şi cum să ajungi la ea mai repede – GALERIE FOTO

Inspiraţie pentru tine: incredibila Londra şi cum să ajungi la ea mai repede – GALERIE FOTO
 
 

Nu pare toamna londoneză cea mai primitoare dintre toate, dar cu un aşa oraş frumos şi încărcat de atracţii turistice, parcă nici nu mai contează vremea de afară. Londra este metropola din care poţi lua o mare doză de britishness, de la celebrele atracţii regale, la muzee gratuite şi activităţi pentru toate vârstele. Îţi facem poftă de city break la Londra?

Zboruri spre Londra

Nimic nu pare mai simplu decât să ajungi într-o capitală europeană îndepărtată cu avionul. Sunt atât de multe variante, încât nu va fi greu să iei o decizie. O destinaţie atât de populară ca Londra se bucură de o mulţime de zboruri, din numeroase oraşe ale României, aşa că nu va fi greu să găseşti ceva potrivit pentru tine. Ţi-am pregătit o listă cu informaţii în acest sens, dar şi câteva sugestii pentru cazare şi alte informaţii utile despre costuri în articolul cât costă un city break în Londra în toamnă >

Atracţii turistice din Londra

London Eye, Buckingham Palace, Westminster Abbey, British Museum, Madame Tussauds Museum, Big Ben şi câte şi mai câte... atât de multe încât orice turist s-ar timora uşor încercând să alcătuiască o listă perfectă de locuri de vizitat în Londra. Te ajutăm noi cu câteva ghiduri:

Poze deosebite din Londra

Şi acum că tot ţi-am spus ce, cum, unde, cât, îţi mai dăm şi o serie de poze care să te inspire pentru un city break în Londra:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers