Inspiraţie pentru tine: incredibila Barcelona şi cum să ajungi la ea mai repede – GALERIE FOTO

Inspiraţie pentru tine: incredibila Barcelona şi cum să ajungi la ea mai repede – GALERIE FOTO
 
 

Toamna este momentul prielnic pentru city break. Nu te mai sufocă aerul fierbinte, concediile de vară au trecut... câteva zile pentru descoperirea unui nou oraş sună a vacanţa perfectă! Dacă ai timp la dispoziţie, atunci îndreaptă-te spre Barcelona. Oraşul spaniol are atât de multe de oferit încât nu vei ştii de unde să începi, dar vei ştii cu siguranţă că nu vrei să se termine prea repede.

Low cost spre Barcelona

Zborurile spre Barcelona sunt cea mai bună metodă pentru a ajunge cât mai repede în frumosul oraş spaniol. Dacă nu de mult îţi spuneam cât costă o vacanţă în Barcelona în lunile de vară, trebuie să ştii că cel puţin tarifele pentru zboruri sunt diferite. Astfel, în luna octombrie poţi zbura la Barcelona:

  • de la 102 euro din Bucureşti;
  • de la 64 euro din Craiova;
  • de la 70 euro din Timişoara;
  • de la 104 euro din Cluj-Napoca.

Atracţii turistice din Barcelona

Planul tău de city break trebuie să includă şi o listă a atracţiilor must-see din oraş. Problema e că sunt foarte multe J. Aşadar, alege cu grijă obiectivele din Barcelona pe care vrei să le vezi. Îţi propunem noi câteva ghiduri de ajutor:

  • Arhitectura lui Gaudi în Barcelona: ştim cu toţii că Gaudi este cel ce semnează o bună parte din arhitectura oraşului şi multe dintre cele mai cunoscute atracţii turistice de aici au legătură cu el, aşa că alege din listă locurile care te vor inspira.
  • 5 parcuri pe care nu trebuie să le ratezi: când ai nevoie de o pauză, de un moment de respiro în turele prin oraş, opreşte-te într-unul dintre frumoasele parcuri ale Barcelonei. Să ştii doar că sunt atât de mari, de pline de locuri interesante, încât le vei vedea uşor ca pe atracţii în sine. Laughing
  • Vacanţă în Barcelona aproape gratis: ştim că vacanţele reuşite sunt cele care îţi permit să visezi deja şi la următoarea vacanţă, aşa că bugetul este sfânt. Ia cu tine sfaturile noastre pentru un city break mai ieftin... aproape gratis.
  • Admiră frumuseţea oraşului Barcelona în 5 video-uri: vrei să vezi ce te aşteaptă? Până la plecare, potoleşte-ţi curiozitatea cu câteva video-uri. Cool

Poze deosebite din Barcelona

Şi acum că tot ţi-am spus ce, cum, unde, cât, îţi mai dăm şi o serie de poze care să te inspire pentru un city break în Barcelona:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers