Inspiraţie pentru tine: frumuseţile Parisului şi cum să ajungi la ele mai repede – GALERIE FOTO

Inspiraţie pentru tine: frumuseţile Parisului şi cum să ajungi la ele mai repede – GALERIE FOTO
 
 

Paris, oraşul iubirii, oraşul artei şi câte şi mai câte se pot spune despre frumoasa capitală a Franţei. Atât de multe s-au spus şi s-au scris şi s-au fotografiat, încât parcă nu mai ai nevoie de nicio prezentare şi de niciun ajutor, oricum ştii sigur că trebuie să ajungi aici. Cu toate acestea, o meteopolă cum este Parisul poate înghiţi uşor turistul neinformat. Te ajutăm noi cu sfaturi şi poze pentru un city break de vis în Paris.

Zboruri spre Paris

Cum ajungi în Paris? Asta e prima întrebare. De acolo vin şi restul rapid. Ţi-am pregătit deja un ghid pentru asta, din care vei afla nu numai costurile unui bilet de avion dus-întors, ci şi alte informaţii importante pentru vizita ta şi câteva sugestii pentru cazare. Află şi tu cât costă un city break în Paris în toamnă >

Atracţii turistice din Paris

Turnul Eiffel, Muzeul Luvru şi Palatul Versailles sunt primele trei obiective turistice din Paris la care te gândeşti, dar nu sunt singurele pe care trebuie să le ai în vedere. Mai sunt atât de multe locuri frumoase în oraşul de pe Sena, încât alegerea va fi una extrem de dificilă mai ales dacă nu ai foarte multe zile la dispoziţie. Îţi propunem noi câteva ghiduri de ajutor:

Poze deosebite din Paris

Şi acum că tot ţi-am spus ce, cum, unde, cât, îţi mai dăm şi o serie de poze care să te inspire pentru un city break în Paris:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers