Inspiraţie pentru tine: frumuseţile din Roma şi cum să ajungi la ele mai repede – GALERIE FOTO

Inspiraţie pentru tine: frumuseţile din Roma şi cum să ajungi la ele mai repede – GALERIE FOTO
 
 

Roma este un oraş ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nici nu mai ai nevoie de motive în plus pentru a petrece un city break aici, deoarece numărul mare de atracţii turistice şi de evenimente, mâncarea italiană delicioasă şi nu numai sunt deja pe lista ta. Aşadar, îţi oferim câteva sfaturi utile, dar şi un teaser sub forma unei galerii foto pentru un city break la Roma.

Zboruri spre Roma

Numeroase zboruri sunt operate de către companiile aeriene low cost din marile oraşe ale României către Roma, aşa că, din acest punct de vedere nu ai nicio scuză. Tot ce trebuie să faci este să urmăreşti perioada de vacanţă dorită de tine şi să alegi cele mai bune zile pentru zbor. Te ajutăm şi la acest capitol şi nu numai cu ghidul nostru pentru cât costă un city break în Roma în toamnă >

Atracţii turistice din Roma

Dacă totul e stabilit, e momentul să-ţi planifici timpul liber de vacanţă. Dacă nu ai mult timp la dispoziţie, alege atracţiile turistice simbol, cele pe care nu ai voie să le ratezi, precum Fontana di Trevi sau Colosseumul. Pentru mai multă inspiraţie şi mai multe obiective turistice din Roma, citeşte ghidurile noastre:

Poze deosebite din Roma

Şi acum că tot ţi-am spus ce, cum, unde, cât, îţi mai dăm şi o serie de poze care să te inspire pentru un city break în Roma:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!



Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers