Inspiraţie pentru tine: frumuseţile din Berlin şi cum să ajungi la ele mai repede – GALERIE FOTO

Inspiraţie pentru tine: frumuseţile din Berlin şi cum să ajungi la ele mai repede – GALERIE FOTO
 
 

Berlinul este un oraş renăscut şi o destinaţie din ce în ce mai atractivă pentru city break. Dacă ai bătut deja celebrele capitale europene sau chiar dacă acum îţi alegi primul city break, Berlinul este un oraş ideal pentru vacanţă deoarece ascunde o mulţime de comori culturale, arhitecturale şi nu numai. Ai aşadar o mulţime de motive să-ţi petreci un city break în Berlin.

Zboruri spre Berlin

Nu e mare lucru să ajungi în Berlin. O poţi face şi cu avionul şi cu maşina sau cu trenul sau cu alte mijloace de transport. Pentru că tot avionul rămâne cel mai rapid şi pentru că vei dori să afli şi mai multe informaţii despre locurile de cazare în Berlin, deoarece acestea sunt primele şi cele mai importante aspecte ale planificării unei vacanţe, ţi-am pregătit un ghid complet din care să afli şi tu cât costă un city break în Berlin în toamnă >

Atracţii turistice din Berlin

Dacă tot am pus la punct transportul şi cazarea, este momentul să ne îndreptăm cu paşi repezi spre ce are Berlinul mai frumos de oferit. Pentru că vrem să te bucuri de locuri minunate şi de cele mai importante obiective turistice din Berlin, îţi recomandăm să începi cu Poarta Brandenburg şi cu Zidul Berlinului, iar pentru mai multe idei poţi răsfoi ghidurile noastre:

Poze deosebite din Berlin

Şi acum că tot ţi-am spus ce, cum, unde, cât, îţi mai dăm şi o serie de poze care să te inspire pentru un city break în Berlin:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers