Inspiraţie pentru tine: frumosul oraş Amsterdam şi cum să ajungi la el mai repede – GALERIE FOTO

Inspiraţie pentru tine: frumosul oraş Amsterdam şi cum să ajungi la el mai repede – GALERIE FOTO
 
 

Tot mai mulţi turişti curioşi ajung în Amsterdam. Atraşi de străduţele pline de biciclete, de canalele cu bărcuţe plutitoare, dar şi cu ambarcaţiuni locuibile, de faimosul Red Light District sau de cafenelele libertine, vizitatorii oraşului au cu siguranţă o mulţime de motive să rămână aici timp îndelungat. Dacă te pregăteşti şi tu pentru un city break în Amsterdam, îţi dăm informaţii utile şi poze care să te transpună direct în atmosfera de vacanţă.

Zboruri spre Amsterdam

Câteva companii aeriene operează zboruri din România spre Amsterdam, din marile oraşe, precum Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca sau Iaşi. Ţi-am pregătit mai multe informaţii despre costurile de transport, dar şi alte preţuri utile pentru acest city break în articolul cât costă un city break în Amsterdam în toamnă >

Atracţii turistice din Amsterdam

Canalele din Amsterdam, Piaţa Dam şi Palatul Regal, Rijksmuseum... deja câteva atracţii se înghesuie pe lista ta de obiective simbol pe care nu ai voie să le ratezi atunci când ajungi în Amsterdam. Te ajutăm să le descoperi şi pe celelalte cu ghidurile noastre:

Poze deosebite din Amsterdam

Şi acum că tot ţi-am spus ce, cum, unde, cât, îţi mai dăm şi o serie de poze care să te inspire pentru un city break în Amsterdam:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers