Inspiraţie pentru tine: frumoasa Veneţia şi cum să ajungi la ea mai repede – GALERIE FOTO

Inspiraţie pentru tine: frumoasa Veneţia şi cum să ajungi la ea mai repede – GALERIE FOTO
 
 

Veneţia este un oraş de vis pentru cei care îşi doresc un city break romantic, unul încărcat de atracţii turistice culturale şi istorice sau unul pur şi simplu dedicat plimbărilor în aer liber. Cum nu încape nicio urmă de îndoială că ai ocazia de a explora un oraş minunat, nu-ţi mai spunem de ce trebuie să ajungi la Veneţia, ci cum să faci să ajungi acolo mai repede şi ce trebuie să vezi.

Zboruri spre Veneţia

În funcţie de perioada anului în care alegi să călătoreşti, biletele de avion către Veneţia pot fi mai mult sau mai puţin low cost. În orice caz, găseşti zboruri din toate marile oraşe ale ţării şi te bucuri de tarife rezonabile mai ales acum, toamna. Şi pentru că fix acum ne zboară şi nouă gândul către frumosul oraş italian, ţi-am pregătit şi un ghid din care vei afla cât costă un city break în Veneţia în toamnă >

Atracţii turistice din Veneţia

Pieţe şi canale, plimbări cu gondola, restaurante şi pizzerii, poduri şi palate, atât de multe şi toate incluse într-un oraş italian plin de farmec. Indiferent câte zile ai la dispoziţie pentru a-l explora vei dori să bifezi cele mai importante atracţii turistice din Veneţia, dar este recomandat să te şi pierzi puţin pe străduţele mici şi să te bucuri de farmecul autentic al locului, departe de marea de turişti. Pentru mai multe idei de vacanţă în Veneţia, citeşte ghidurile noastre:

Poze deosebite din Veneţia

Şi acum că tot ţi-am spus ce, cum, unde, cât, îţi mai dăm şi o serie de poze care să te inspire pentru un city break în Veneţia:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers