Îndrăgosteşte-te de Sri Lanka – GALERIE VIDEO

Îndrăgosteşte-te de Sri Lanka – GALERIE VIDEO
 
 

Loving Lanka este un video care îţi arată cum te poţi îndrăgosti de un loc nou şi de călătorii în acelaşi timp. Sebastian Linda este un tânăr talentat, pasionat de fotografie, sport şi călătorii. La finalul anului trecut, acesta şi-a abandonat viaţa obişnuită, jobul şi oraşul natal şi alături de proaspăta sa soţie s-a îndreptat spre Sri Lanka.

Indragostiti in Sri Lanka

"We tend to regard ourselves as puppets of the Past, Driven along by something that is always behind us." Alan Watts – mottoul care inspiră acest video minunat în care vedem drumul celor doi prin Sri Lanka, prin peisaje de vis şi oameni frumoşi şi câte şi mai câte.

Peisaj din Sri Lanka

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers