Incredibilul New York în slow motion – GALERIE VIDEO

Incredibilul New York în slow motion – GALERIE VIDEO
 
 

New York este cu siguranţă un oraş fascinant. O metropolă uriaşă, demnă de a atrage numeroşi turişti, dar şi oameni porniţi în căutarea visului american... nu este de mirare că celebrul oraş atrage atenţia de fiecare dată. Dacă nu ai apucat să ajungi până acum în Statele Unite ale Americii, cu siguranţă recunoşti uşor din filme şi de pe internet locurile deosebite din New York.

Bobi Dojcinovski ne propune o plimbare în slow motion prin New York. O luăm la pas, ne bucurăm de viaţă, dar şi de peisajul urban deosebit.

Privim spre înălţimi ameţitoare de zgârie-nori

New York

Admirăm panorama oraşului

New York

Şi străzile însufleţite de trecători şi panouri publicitare

New York

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers