Incredibilele Insule Canare într-un video de vis - GALERIE VIDEO

Incredibilele Insule Canare într-un video de vis - GALERIE VIDEO
 
 

Insulele Canare alcătuiesc un arhipelag cu peisaje impresionante, plaje frumoase, vulcani incredibili şi câte şi mai câte minuni naturale. Acestea se află în Oceanul Atlantic, în apropiere de coasta nord-vestică a Africii şi sunt o comunitate autonomă ce aparţine Spaniei. Nu este de mirare că aceste insule vulcanice atrag un număr mare de călători pasionaţi de cele mai frumoase minuni ale naturii... iar dacă nu ştii de ce cu siguranţă videoul de mai jos îţi va răspunde la întrebare.

Filmuleţul promoţional a fost realizat pentru a arăta întregii lumi frumuseţile ascunse ale Insulelor Canare. Produs de Natural HD Films & Taller de Fieras pentru a promova turismul în Insule, videoul este o trecere de 2 minute şi jumătate prin cele mai spectaculoase peisaje descoperite fie de sus, fie de la sol sau din apă. Le admirăm şi noi împreună:

Natura verde din Insulele Canare

Natura verde din Insulele Canare

Insulele Canare şi plajele lor aurii

Insulele Canare şi plajele lor aurii

Cerul plin de stele deasupra insulelor

Cerul plin de stele deasupra insulelor

Vizionare plăcută!

   

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers