Încă o ediţie de Poveşti de pe mapamond

Încă o ediţie de Poveşti de pe mapamond
 
 
 

Ediţia a treia a Poveştilor de pe mapamond a avut loc aseară în Bugar'D Pub, unde am povestit cu Alex, Oana şi Zora despre Lisabona, Barcelona şi Malaezia. A fost o ediţie frumoasa şi plină de curioşi, care au venit "să fure" o idee inspirată de vacanţă. 

Am rămas cu impresii frumoase despre oraşe europene, care merită vizitate, dar şi despre locuri exotice, care arată chiar mai bine decât în pozele de pe Internet. Ca de fiecare dată, călătorii noştri pasionaţi ne-au delectat cu cele mai interesante amănunte, ne-au arătat lucrurile bune, dar şi pe cele mai puţin bune din experienţele lor şi ne-au dat idei pentru concedii. 

Alex Roşca despre Lisabona

Povesti de pe mapamond

De la Alex Roşca am aflat cum a ajuns la Lisabona cu un proiect pe care l-a câştigat, reuşind să îmbine pasiunea pentru travel cu oportunităţile profesionale. Chiar dacă a şi lucrat, a reuşit să viziteze cele mai importante locuri din Lisabona şi din jurul acesteia şi chiar "să împingă" limitele europene  la Cabo da Roca

Sejur de neuitat în Zakynthos

Sejur de neuitat în Zakynthos

7 nopți cazare, demipensiune, zbor din București
de la 430 Eur
vezi detalii »

Oana Kovacs despre Barcelona

Intalnire Povesti de pe mapamond

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »

Oana Kovacs ne-a povestit cum poţi ajunge la Barcelona şi cum te poţi bucura de o parte din strălucirea lui Gaudi. Principalele atracţii au fost clădirile faimoase, dar şi evenimentele desfăşurate în timpul vacanţei ei. A adăugat un strop de cocktailuri şi o gustare specifică, pentru o vacanţă completă pe tărâm spaniol. 

Zora Panici despre Bali şi Malaezia

Eveniment Ghiduri turistice

Alături de Zora Panici am pornit într-o aventură exotică în locaţii asiatice fermecătoare. Am putut admira frumuseţea plajelor din Bali, măreţia şi modernismul clădirilor singaporeze şi ne-am minunat de natura sălbatică a Malaeziei în general. Cu frânturi din fiecare locaţie am descoperit încă un loc ideal pentru vară. 

Povesti de pe mapamond editia a treia

Cu încă un eveniment Poveşti de pe mapamond, comunitatea noastră de traveleri pasionaţi a mai crescut un pic şi a dat tuturor un motiv să aştepte concediul din vara aceasta cu şi mai multă nerăbdare. La final, alături de sponsorul nostru Austrian Airlines, am împărţit şi câteva cadouri participanţilor împreună un imbold de a vizita lumea!

Am rămas cu gândul la locuri frumoase... dar până atunci, ne vedem şi luna viitoare cu cea de-a patra ediţie a Poveştilor de pe mapamond, în care vom descoperi locuri noi perfecte pentru vacanţă!

Poveşti de pe mapamond în imagini

Săptămână de relaxare în Bari

Săptămână de relaxare în Bari

7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 345 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.