Înălţimile Everestului într-un timelapse de vis – GALERIE VIDEO

Înălţimile Everestului într-un timelapse de vis – GALERIE VIDEO
 
 

Dacă nu ai rău de înălţime şi iubeşti muntele, videoul următor cu siguranţă îţi va da idei de vacanţă! Chiar dacă o vacanţă pe Everest nu este cel mai simplu de realizat, cu voinţă şi echipamentul potrivit îţi vei dori să vezi imaginile care urmează şi în varianta live.

Elia Saikaly ne face poftă de aventură cu un video impresionant despre frumuseţea Everestului pe timp de noapte. În timp ce majoritatea celor care aleg să urce pe munte dorm, poţi explora Everestul în cea mai frumoasă şi mai liniştită versiune a sa, pentru a descoperi peisaje de o frumuseţe incredibilă sub cerul înstelat.

Descoperim corturile la înserat

Everest

Sub cerul plin de stele

Everest

Şi aşteptăm răsăritul

Everest

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers