În imagini: 20 de motive pentru o vacanță în Italia

În imagini: 20 de motive pentru o vacanță în Italia
 
 

Italia nu este doar pentru turiștii cu poftă de pizza, paste și vin delicios. Gastronomia acestei țări sub formă de cizmă este într-adevăr un motiv important pentru o vizită, dar orașele istorice, munții înzăpeziți, plajele largi și nenumăratele muzee te vor convinge că Italia este o destinație de vacanță incredibilă indiferent de sezon.

Poeți, scriitori și scenariști au scris milioane de pagini despre fascinația călătorilor cu Italia. Acest tărâm al aleilor labirintice, ruinelor antice, localnicilor frumoși și al insulelor pitorești este o destinație ce te lasă cu gura căscată, indiferent de câte ori o vizitezi.

Dacă, prin absurd, nu te-am convins încă să vizitezi această țară superbă, îți dăm alte 20 motive pentru o vacanță în Italia.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers