În imagini: 17 motive pentru o vacanță în Suedia

În imagini: 17 motive pentru o vacanță în Suedia
 
 

Suedia este o țară cu mult farmec ce se întinde până în cele mai nordice colțuri ale Europei, unde munții acoperiți cu ghețari și pădurile vaste sunt despărțite doar de râuri adânci, lacuri perfect albastre și hectare de landă. Suedia este un amestec fascinant de nou și vechi. Zonele rurale sunt împânzite cu pietre cu rune și cabane din lemn, ce amintesc de istoria vikingilor și tradiția agrară, în timp ce marile metropole suedeze sunt spații moderne, cu arhitectură futuristă și cele mai noi trenduri în materie de modă și tehnologie.

Deși aproape 80% din Suedia este sălbăticie pură, capitala Stockholm este considerată drept unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, construită pe nu mai puțin de 14 mici insule. Dacă toate aceste minunății nu te-au convins, atunci iată alte 17 motive pentru o vacanță în Suedia.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers