În fiecare luni îţi pregătim preţuri bune pentru vacanţa ta

În fiecare luni îţi pregătim preţuri bune pentru vacanţa ta
 
 
 

A trecut aproape un an de zile, de când în fiecare zi"călătorim virtual" împreună. Suntem oameni diferiţi, cu vieţi diferite, cu locuri de muncă diferite, suntem de toate vârstele, de toate etniile şi de toate tipologiile, avem preocupări diferite, caractere uneori şi opuse, însă un lucru foarte important în comun: suntem 80.000 de oameni care iubim să călătorim, să vizităm şi să explorăm lumea, până în cel mai mic detaliu.

Nu ne-am gândit niciodată că o să ajungem aici. Am plecat pe un drum necunoscut, doi oameni îndrăgostiţi de ceea ce ne oferă natura şi în mai puţin de un an am realizat că suntem cu 79.998 mai mulţi. Ne-am trezit peste noapte în această situaţie pe care nu am ştiut cum să o apucăm, însă după documentări amănunţite am luat decizia să facem ceva şi pentru noi, pentru comunitatea Ghiduri Turistice, moment în care a luat viaţă "happy monday".

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Ce este happy monday?

happy monday” este un proiect unic în online-ul românesc, prin care vrem să obţinem cele mai mici preţuri de pe piaţă pentru concediile noastre, a celor din comunitatea Ghiduri Turistice, dar şi a tuturor celor iubesc să călătorească. Cum? Foarte simplu...

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Agenţiile de turism partenere ne dau cele mai avatajoase oferte pe care le au în fiecare săptămână, din care trebuie să ne mai reducă un minim de 5%, iar noi, în fiecare zi de luni vă prezentăm 12 din aceste oferte, care vor avea unele dintre cele mai mici preţuri de pe piaţă.

Mai exact, în fiecare luni, începând cu ora 08:00, până la ora 23:00, toţi cei care sunteţi interesaţi să exploraţi atât locuri din România, cât şi din străinătate, la cele mai mici preţuri, trebuie să intraţi pe pagina noastră de Facebook sau direct pe happymonday.ro şi să vă alegeţi una sau mai multe din ofertele happy monday. În cel mai scurt timp posibil agenţia de turism parteneră vă va contacta telefonic şi vă va da mai multe detalii despre ofertă.

Unul din avantajele ofertelor happy monday este că dacă nu v-a plăcut niciuna din destinaţile alese de noi, aveţi posibilitatea să propuneţi un loc anume, iar pentru următoarea luni vom încerca şi o ofertă happy monday.

Află de ce vei iubi dimineaţa de Luni pe happymonday.ro.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.