În Dubai se construieşte cel mai mare hotel subacvatic din lume

În Dubai se construieşte cel mai mare hotel subacvatic din lume
 
 

Peisaje din Star Trek şi din Avatar se vor întâlni cu lumea descrisă de Jacques Cousteau în documentarul "The Undersea World", la Dubai, pentru a forma o realitate: Water Discus, un loc dedicat exclusiv celor mai bogaţi turişti din lume: cel mai mare hotel subacvatic din lume.

1.6 milioane de dolari… atât va costa hotelul, care va fi format din două discuri uriaşe, unul sub apă şi unul deasupra, legate între ele printr-o coloană verticală ce va găzdui lifturile şi scările. În discul din apă vor exista 21 de apartamente, înconjurate de corali şi peşti multicolori.

În momentul de faţă mai există şi alte hoteluri subacvatice:

Jules Undersea Lodge - Florida

Utter Inn – Suedia

Conrad - Maldive

În Huvafen Fushi mai există un centru spa subacvatic, Conrad Maldives Rangali Island este un restaurant sub apă, iar în Niyama există un club subacvatic.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers