În arhipelagul Exuma din Bahamas turiştii pot înota cu… porcii. Vezi GALERIE FOTO

În arhipelagul Exuma din Bahamas turiştii pot înota cu… porcii. Vezi GALERIE FOTO
 
 
 

Majoritatea destinaţiile exotice se mândresc cu psibilitatea turiştilor de a înota cu delfini, cu broaşte ţestoase uriaşe, cu peşti multicolori, pisici de mare, rechini sau morse, însă puţini sunt cei care ştiu că în arhipelagul Exuma din Bahamas turiştii au posibilitatea să înoate alături de prietenoasele animale care s-au dovedit a fi foarte îndemânatice în arta înotului şi anume… porcii.

Legenda spune că un marinar a dus porcii pe insulă cu intenţia de a se întoarce şi de a-i mânca, dar nu a mai revenit niciodată. Aşa că acum porcii sunt stăpâni pe insulă. Localnicii şi turiştii îi hrănesc, iar porcii au învăţat să înoate până la bărci pentru a primi recompense. Atât de faimoşi au devenit, încât există excursii speciale pentru cei care doresc să îi întâlnească.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Aceşti porci uimitori înoată zi de zi în apele Bahamasului şi trăiesc într-un lux demn de invidiat. După ce îţi iau porţia de îmbăiere, zburdă liberi pe plajă, stau alături de turişti pe cearceaf sau se odihnesc la umbra palmierilor.

Bahamas este o țară insulară nord-americană, formată din 700 de insule. Se află în Oceanul Atlantic, la Est de Florida și Statele Unite ale Americii și la Nord de Cuba.

Galerie Foto cu Insula Porcilor din Bahamas

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers