În al 9-lea cer: barul plutitor din Fiji – GALERIE VIDEO

În al 9-lea cer: barul plutitor din Fiji – GALERIE VIDEO
 
 
 

Poate nu te-ai gândit niciodată că un bar plutitor se poate transforma într-o destinaţie de vacanţă, dar după ce îl vei admira pe cel din Fiji cu siguranţă te vei răzgândi. Numai bun pentru tinerii petrecăreţi, dornici de distracţie, adrenalină şi locuri unice pentru concediu, Cloud 9 este locul în care te vei simţi chiar ca în al nouălea cer. Laughing

De ce ai vrea să mergi aici? De ce nu? Cloud 9 este singurul bar pe două nivele din Fiji ce serveşte băuturi internaţionale şi pizza în stil italian... toate acestea deasupra apei de turcoaz. Recapitulăm: Fiji este o destinaţie exotică, băuturi internaţionale, pizza italiană, singurul bar cu platformă dublă suspendat pe apă şi un nume predestinat: Cloud 9.

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »

Vizionare plăcută!

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »

Ţi-ar plăcea să ajungi "în al nouălea cer"?

   

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.