În al 9-lea cer: barul plutitor din Fiji – GALERIE VIDEO

În al 9-lea cer: barul plutitor din Fiji – GALERIE VIDEO
 
 

Poate nu te-ai gândit niciodată că un bar plutitor se poate transforma într-o destinaţie de vacanţă, dar după ce îl vei admira pe cel din Fiji cu siguranţă te vei răzgândi. Numai bun pentru tinerii petrecăreţi, dornici de distracţie, adrenalină şi locuri unice pentru concediu, Cloud 9 este locul în care te vei simţi chiar ca în al nouălea cer. Laughing

De ce ai vrea să mergi aici? De ce nu? Cloud 9 este singurul bar pe două nivele din Fiji ce serveşte băuturi internaţionale şi pizza în stil italian... toate acestea deasupra apei de turcoaz. Recapitulăm: Fiji este o destinaţie exotică, băuturi internaţionale, pizza italiană, singurul bar cu platformă dublă suspendat pe apă şi un nume predestinat: Cloud 9.

Vizionare plăcută!

Ţi-ar plăcea să ajungi "în al nouălea cer"?

   

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers