Împreună putem promova frumuseţile României

Împreună putem promova frumuseţile României
 
 

Ai un blog? Îţi place să scrii? Îţi place să călătoreşti?

Atunci alătură-te proiectului nostru "499 de motive să fii turist în România!" şi poţi să te bucuri de un sejur de două persoane la Hotel Iadolina în Stâna de Vale, 3 nopţi de cazare cu pensiune completă, oferit de partenerul nostru Turist Center.

Vrem să dovedim că împreună, noi bloggerii, putem promova România prin articole de calitate despre locurile care pot fi vizitate. 

Ce trebuie să faci ?

Scrie pe blog-ul tău un articol despre orice loc din România care ţi-a plăcut : un oraş, un obiectiv turistic, un loc istoric. Încearcă să descrii cât mai bine şi original acel loc.

Articolul trebuie să fie publicat în perioada 17 Decembrie 2012 - 17 Ianuarie 2013 24 Ianuarie (ne cerem scuze pentru amânare dar împreună cu Florin vom fi plecaţi câteva zile în delegaţie şi ne este imposibil să ne ocupăm de închiderea proiectului. Cu ocazia aceasta au posibilitatea să participe şi cei care au spus că au o perioadă mai încărcată şi nu au foarte mult timp pentru publicarea unui articol. Mulţumim pentru înţelegere)

Cum confirmi înscriere?

La finalul articolului adaugă semnătura campaniei noastre :

Prin acest articol doresc şi eu să adaug un motiv la campania 499 de motive să fii turist în România organizată de prietenii de la Ghiduri Turistice împreună cu agenţia de turism Turist Center. Împreună trebuie să promovăm frumuseţea ţării noastre România!

După ce ai publicat articolul trimite-ne un e-mail la adresa info@ghiduri-turistice.info cu datele tale complete (nume, telefon) şi link-ul spre articol. Îţi vom confirma înscrierea în maxim 24 de ore.

Cum se acordă premiul ?

Premiul se acordă prin tragere la sorţi dintre toţi cei care s-au înscris în concurs prin publicarea pe blog-ul lor a unui articol despre România şi care conţine semnătura campaniei. Tragerea la sorţi va fi filmată şi urcată pe canalul nostru de YouTube.

Tragerea la sorţi va fi realizată în 21 Ianuarie 2012 28 Ianuarie 2012.

Ai întrebări ?

Dacă ai nelămuriri, lasă-ne un comentariu mai jos şi îţi vom răspunde.

Sperăm că te alături campaniei noastre. Împreună putem promova frumuseţea României!

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers