Impresii de la prima ediţie de "Poveşti de pe mapamond"

Impresii de la prima ediţie de
 
 
 

Aseară (10.04) a avut loc primul eveniment "Poveşti de pe mapamond". Alături de invitaţii noştri şi de poveştile lor minunate am plecat în excursie prin Elveţia, Japonia, Capri şi Ghana. Dintr-o parte într-alta a lumii, am fost încântaţi să descoperim noi locaţii, dar şi stiluri unice de abordare a unei călătorii, care sperăm că i-au inspirat şi pe cei veniţi să asculte poveştile pentru următoarele lor vacanţe.

Povesti de pe mapamond, editia1

În prima poveste, Simona Gollent ne-a dezvăluit o excursie în Elveţia. A optat pentru un circuit de 11 zile, care i-a dat ocazia să vadă întreaga ţară, trecând prin cele mai importante oraşe. Simona ne-a mărturisit pasiunea ei pentru circuite, cu ajutorul cărora a descoperit şi mai multe ţări, stil pe care îl va aborda şi pentru concediul de anul acesta. 

Povesti de pe mapamond, editia1

Simona Gollent ne-a povestit despre Elveţia

Adriana Ritt ne-a introdus apoi pasiunii ei asiatice, în a doua poveste despre o călătorie în Kyoto, Japonia. A vizitat pe cont propriu peste 40 de ţări, din care are o mulţime de poveşti interesante, dar şi sfaturi pentru cei care vor să meargă în acele locuri. Asia o fascinează şi, după ce am ascultat poveştile ei şi am văzut pozele, am înţeles de ce îi este greu să mai meargă undeva în Europa acum.

Povesti de pe mapamond, editia1

D-na Adriana Ritt ne-a dezvăluit frumuseţea oraşului Kyoto

Cea de-a treia poveste, cea a Georgianei Budur, a fost despre un concediu în Insula Capri, despre drumul până acolo şi povestea personală romantică care i-a stat la bază. Pornind de la un film, a optat pentru un mini circuit cu maşina şi a ajuns să descopere o insulă frumoasă. Pe parcursul poveştii, am primit o mulţime de sfaturi, dar şi informaţii importante despre o vacanţă în Insula Capri, dar şi despre drumul până acolo.

Povesti de pe mapamond, editia1

Ne-am plimbat la pas prin insula Capri alături de Georgiana Budur

Corina Goruian ne-a oferit ultima poveste, despre 4 luni de călătorie în Africa, cu activităţi de voluntariat, dar şi cu episoade turistice. Plecată pentru un proiect de voluntariat, Corina a fost pusă în mai multe ipostaze pe parcursul călătoriei ei. Cu bune şi cu rele, Africa, în special Ghana şi Togo, a fascinat-o şi a împins-o să-şi împărtăşească experienţa, într-o poveste care ne-a dezvăluit multe lucruri noi.

Povesti de pe mapamond, editia1

Corina Goruian ne-a împărtăşit experienţa ei de 4 luni în Africa

După cele patru poveşti uimitoare, inspiraţi de vacanţe şi de locuri, am dat un ultim imbold de călătorie participanţilor cu o mică tombolă. Câştigătorii au plecat acasă cu câteva ghiduri turistice şi cu puşculiţe speciale, care să le încurajeze visele de a vedea locurile de pe mapamond care le plac cel mai mult, aşa cum au făcut şi cele patru invitate. Smile

Povesti de pe mapamond, editia1

Ne-am retras apoi spre casele noastre, visând la vacanţe... până atunci sperăm să ne vedem şi luna viitoare într-o altă seară plină de poveşti de pe mapamond!

Poze de la prima ediţie "Poveşti de pe mapamond"

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.