IMG Worlds of Adventure Dubai, cel mai mare parc de distracții acoperit din lume – GALERIE FOTO

IMG Worlds of Adventure Dubai, cel mai mare parc de distracții acoperit din lume – GALERIE FOTO
 
 

Dubai deja se mândrește cu cea mai înaltă clădire din lume, cel mai mare mall și cea mai mare insulă artificială. Așa că nu este de mirare că spectaculoasa metropolă excelează și la un alt capitol – cel mai mare parc de distracții acoperit din lume. IMG Worlds of Adventure este un parc tematic de aproximativ 140 de hectare, nu departe de Golbal Village din Dubai.

Cea mai populară atracție din parcul IMG Worlds of Adventure este un roller coaster numit Velociraptor, care atinge viteza de 96 de kilometri în mai puțin de trei secunde. Acest roller coaster este cel mai înalt și cel mai rapid din Emiratele Arabe Unite. Parcul mai are încă 21 de atracții similare, 28 de restaurante și 25 de magazine, astfel încât poți să petreci o zi întreagă fără să te plictisești în acest parc de mărimea a 28 stadioane de fotbal.

Intrarea la IMG Worlds of Adventure din Dubai costă aproximativ 61 de euro, parcul de distracții fiind deschis în fiecare zi.

IMG Worlds of Adventure din Dubai în imagini


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers