Imbogateste-ti biblioteca cu 2 ghiduri turistice deosebite

Imbogateste-ti biblioteca cu 2 ghiduri turistice deosebite
 
 

Vrei sa adaugi in biblioteca ta ghiduri turistice de la National Geographic cu destinatii extraordinare din intreaga lume ? Acum e sansa ta!

Ce trebuie sa faci ?

Suntem curiosi despre ce ai dori sa citesti pe noul nostru blog. Lasa-ne un comentariu mai jos cu subiectul despre care ai dori sa scriem. NU trebuie sa scrii o intreaga compunere (decat daca vrei:) ).

Care sunt premiile ?

Vom darui prin tragere la sorti 5 pachete a cate 2 ghiduri turistice National Geographic. Premiile se vor da prin tragerea la sorti a 5 castigatori dintre toti cei care au lasat un comentariu mai jos.

Pana cand tine concursul ?

Pentru tragerea la sorti se vor considera toate comentariile adaugate in aceasta pagina pana in data de 22.03.2012, ora 14:00. Castigatorii se vor publica in data de 26.03.2012 pe blog-ul nostru si pe pagina noastra de Facebook.

Zi-le si prietenilor tai si poate daca vor castiga ei iti pot imprumuta ghidurile :)

Deci, spune-ne parerea ta despre ce vrei sa citesti pe blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers