Imagini uimitoare din concursul revistei National Geographic – GALERIE FOTO

Imagini uimitoare din concursul revistei National Geographic – GALERIE FOTO
 
 
 

O fotografie face cât o mie de cuvinte. Să obţii imaginea perfectă, care să surprindă emoţia şi vibraţia momentului, nu este uşor. Şi nici să selectezi câteva zeci de fotografii dintr-o colecţie de 17.000 de imagini nu este o misiune uşor de îndeplinit. Dar este treaba celor de la National Geographic, revista de specialitate care redă publicului cele mai impresionante imagini, realizate de fotografi profesionişti din toate colţurile lumii.

Concursul National Geographic se desfăşoară anual şi reuneşte imagini de excepţie care surprind lumea văzută prin lentilele apartului de fotografiat. Printre câştigătorii competiţiei desfăşurate anul trecut se numără şi un fotograf român. Este vorba despre Eduard Gutescu, care a surprins o imagine excepţională a satului Peştera. Descoperă mai jos frumuseţea acestei lumi, imortalizată de obiectivul aparatului de fotografiat.

Ţie care imagine îţi place cel mai mult?

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.