Imagini uimitoare din concursul revistei National Geographic – GALERIE FOTO

Imagini uimitoare din concursul revistei National Geographic – GALERIE FOTO
 
 

O fotografie face cât o mie de cuvinte. Să obţii imaginea perfectă, care să surprindă emoţia şi vibraţia momentului, nu este uşor. Şi nici să selectezi câteva zeci de fotografii dintr-o colecţie de 17.000 de imagini nu este o misiune uşor de îndeplinit. Dar este treaba celor de la National Geographic, revista de specialitate care redă publicului cele mai impresionante imagini, realizate de fotografi profesionişti din toate colţurile lumii.

Concursul National Geographic se desfăşoară anual şi reuneşte imagini de excepţie care surprind lumea văzută prin lentilele apartului de fotografiat. Printre câştigătorii competiţiei desfăşurate anul trecut se numără şi un fotograf român. Este vorba despre Eduard Gutescu, care a surprins o imagine excepţională a satului Peştera. Descoperă mai jos frumuseţea acestei lumi, imortalizată de obiectivul aparatului de fotografiat.

Ţie care imagine îţi place cel mai mult?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers