Imagini impresionante din Munţii Tatra, Polonia – GALERIE FOTO

Imagini impresionante din Munţii Tatra, Polonia – GALERIE FOTO
 
 

Munţii Tatra sunt una dintre cele mai spectaculoase forme de relief din Europa, alături de Munţii Alpi şi Munţii Pirinei. Formaţiunile stâncoase, alături de văile abrupte, vegetaţia montană şi priveliştile pitoreşti formează împreună un cadru desprins din basme. Acesta este şi motivul pentru care Munţii Tatra sunt o destinaţie apreciată de turişti, cercetători şi fotografi deopotrivă.

Munţii Tatra sunt consideraţi extrem de valoroşi din punct de vedere al faunei şi florei, datorită habitatelor unice în Europa şi a lacurilor glaciare. În plus, Munţii Tatra oferă unele dintre cele mai frumoase privelişti din Europa. Crestele munţilor sunt locul preferat pentru mulţi fotografi pasionaţi de a surprinde imagini incredibile. Este şi cazul lui Karol Nienartowicz, un tânăr pasionat de fotografie, care, în ultimii zece ani, a surprins Munţii Tatra în diferite ipostaze. Descoperă priveliştile oferite de Munţii Tatra, văzute prin lentilele aparatului de fotografiat al lui Karol Nienartowicz.

 Ţie care imagine cu Munţii Tatra ţi-a plăcut cel mai mult?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers