Imagini impresionante din Munţii Tatra, Polonia – GALERIE FOTO

Imagini impresionante din Munţii Tatra, Polonia – GALERIE FOTO
 
 
 

Munţii Tatra sunt una dintre cele mai spectaculoase forme de relief din Europa, alături de Munţii Alpi şi Munţii Pirinei. Formaţiunile stâncoase, alături de văile abrupte, vegetaţia montană şi priveliştile pitoreşti formează împreună un cadru desprins din basme. Acesta este şi motivul pentru care Munţii Tatra sunt o destinaţie apreciată de turişti, cercetători şi fotografi deopotrivă.

Munţii Tatra sunt consideraţi extrem de valoroşi din punct de vedere al faunei şi florei, datorită habitatelor unice în Europa şi a lacurilor glaciare. În plus, Munţii Tatra oferă unele dintre cele mai frumoase privelişti din Europa. Crestele munţilor sunt locul preferat pentru mulţi fotografi pasionaţi de a surprinde imagini incredibile. Este şi cazul lui Karol Nienartowicz, un tânăr pasionat de fotografie, care, în ultimii zece ani, a surprins Munţii Tatra în diferite ipostaze. Descoperă priveliştile oferite de Munţii Tatra, văzute prin lentilele aparatului de fotografiat al lui Karol Nienartowicz.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

 Ţie care imagine cu Munţii Tatra ţi-a plăcut cel mai mult?

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers