Imagini impresionante din Munţii Tatra, Polonia – GALERIE FOTO

Imagini impresionante din Munţii Tatra, Polonia – GALERIE FOTO
 
 
 

Munţii Tatra sunt una dintre cele mai spectaculoase forme de relief din Europa, alături de Munţii Alpi şi Munţii Pirinei. Formaţiunile stâncoase, alături de văile abrupte, vegetaţia montană şi priveliştile pitoreşti formează împreună un cadru desprins din basme. Acesta este şi motivul pentru care Munţii Tatra sunt o destinaţie apreciată de turişti, cercetători şi fotografi deopotrivă.

Munţii Tatra sunt consideraţi extrem de valoroşi din punct de vedere al faunei şi florei, datorită habitatelor unice în Europa şi a lacurilor glaciare. În plus, Munţii Tatra oferă unele dintre cele mai frumoase privelişti din Europa. Crestele munţilor sunt locul preferat pentru mulţi fotografi pasionaţi de a surprinde imagini incredibile. Este şi cazul lui Karol Nienartowicz, un tânăr pasionat de fotografie, care, în ultimii zece ani, a surprins Munţii Tatra în diferite ipostaze. Descoperă priveliştile oferite de Munţii Tatra, văzute prin lentilele aparatului de fotografiat al lui Karol Nienartowicz.

 Ţie care imagine cu Munţii Tatra ţi-a plăcut cel mai mult?

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.