Imagini din satelit care îți vor tăia respirația – GALERIE FOTO

Imagini din satelit care îți vor tăia respirația – GALERIE FOTO
 
 

Imaginile de la înălțime ne fascinează de fiecare dată, deoarece lucrurile și locurile se văd foarte diferit din această perspecitvă deosebită. Doar câțiva oameni au călătorit în spațiu pentru a admira "bila albastră" pe care noi o numim casă. Astronauții care au avut acest privilegiul descriu sentimentul de a vedea Pământul de la înălțime ca unul de smerenie; doar de la distanță putem înțelege cât de vast și legat este totul.

Citește și: Cum arată lumea de sus

Pentru că majoritatea umanității nu va trece de stratul de ozon, Benjamin Grant a pus bazele unui proiect inedit intitulat Daily Overview. Benjamin publică imagini din satelit high definition pentru a le oferi fanilor săi posibilitatea acestei perspective unice. De la distanță, avem șansa de a ne aprecia casa ca un întreg, să reflectăm asupra frumuseții și a fragilității sale, spune fotograful.

Citește și: Amețitor! Cele mai frumoase locuri văzute de sus

Iată câteva dintre cele mai fascinante imagini din satelit ale lui Benjamin Grant:

Citește și: 8 imagini care îţi vor arăta cât suntem de mici


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers