Imagini din satelit care îți vor tăia respirația – GALERIE FOTO

Imagini din satelit care îți vor tăia respirația – GALERIE FOTO
 
 
 

Imaginile de la înălțime ne fascinează de fiecare dată, deoarece lucrurile și locurile se văd foarte diferit din această perspecitvă deosebită. Doar câțiva oameni au călătorit în spațiu pentru a admira "bila albastră" pe care noi o numim casă. Astronauții care au avut acest privilegiul descriu sentimentul de a vedea Pământul de la înălțime ca unul de smerenie; doar de la distanță putem înțelege cât de vast și legat este totul.

Citește și: Cum arată lumea de sus

Pentru că majoritatea umanității nu va trece de stratul de ozon, Benjamin Grant a pus bazele unui proiect inedit intitulat Daily Overview. Benjamin publică imagini din satelit high definition pentru a le oferi fanilor săi posibilitatea acestei perspective unice. De la distanță, avem șansa de a ne aprecia casa ca un întreg, să reflectăm asupra frumuseții și a fragilității sale, spune fotograful.

Citește și: Amețitor! Cele mai frumoase locuri văzute de sus

Iată câteva dintre cele mai fascinante imagini din satelit ale lui Benjamin Grant:

Citește și: 8 imagini care îţi vor arăta cât suntem de mici

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.