Imagini de vis care te vor convinge să vizitezi Santorini – GALERIE FOTO

Imagini de vis care te vor convinge să vizitezi Santorini – GALERIE FOTO
 
 

Suntem convinși că Santorini ți-a stârnit interesul, chiar dacă nu l-ai văzut până acum în realitate. Cu stânci multicolore ce se înalță sute de metri peste cratere înecate în mare, această insulă se află în mijlocul apelor indigo ale Egeei, semănând mai de grabă cu o bucată uriașă de tort colorat. Smile

Santorini înconjoară un crater uriaș apărut în urma uneia dintre cele mai mari erupții vulcanice din istorie. Insulițe mai mici înconjoară faleza estică fragmentată, dar insula principală Thira îți va tăia respirația cu clădirile sale albe ca zăpada împrăștiate pe vârfurile dealurilor. Când soarele apune, reflexia clădirilor în valurile înspumate și luminile oranj și roșii proiectate pe stânci formează un spectacol de neuitat. Iată și câteva propuneri de locuri de cazare în Santorini.

Iată câteva imagini minunate care te vor convinge să vizitezi Santorini:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers