Imagini de vis care te vor convinge să vizitezi Santorini – GALERIE FOTO

Imagini de vis care te vor convinge să vizitezi Santorini – GALERIE FOTO
 
 
 

Suntem convinși că Santorini ți-a stârnit interesul, chiar dacă nu l-ai văzut până acum în realitate. Cu stânci multicolore ce se înalță sute de metri peste cratere înecate în mare, această insulă se află în mijlocul apelor indigo ale Egeei, semănând mai de grabă cu o bucată uriașă de tort colorat. Smile

Santorini înconjoară un crater uriaș apărut în urma uneia dintre cele mai mari erupții vulcanice din istorie. Insulițe mai mici înconjoară faleza estică fragmentată, dar insula principală Thira îți va tăia respirația cu clădirile sale albe ca zăpada împrăștiate pe vârfurile dealurilor. Când soarele apune, reflexia clădirilor în valurile înspumate și luminile oranj și roșii proiectate pe stânci formează un spectacol de neuitat. Iată și câteva propuneri de locuri de cazare în Santorini.

Iată câteva imagini minunate care te vor convinge să vizitezi Santorini:

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.