Imagini de vis care te vor convinge să vizitezi Santorini – GALERIE FOTO

Imagini de vis care te vor convinge să vizitezi Santorini – GALERIE FOTO
 
 
 

Suntem convinși că Santorini ți-a stârnit interesul, chiar dacă nu l-ai văzut până acum în realitate. Cu stânci multicolore ce se înalță sute de metri peste cratere înecate în mare, această insulă se află în mijlocul apelor indigo ale Egeei, semănând mai de grabă cu o bucată uriașă de tort colorat. Smile

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Santorini înconjoară un crater uriaș apărut în urma uneia dintre cele mai mari erupții vulcanice din istorie. Insulițe mai mici înconjoară faleza estică fragmentată, dar insula principală Thira îți va tăia respirația cu clădirile sale albe ca zăpada împrăștiate pe vârfurile dealurilor. Când soarele apune, reflexia clădirilor în valurile înspumate și luminile oranj și roșii proiectate pe stânci formează un spectacol de neuitat. Iată și câteva propuneri de locuri de cazare în Santorini.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Iată câteva imagini minunate care te vor convinge să vizitezi Santorini:

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers