Imagini cu România care îţi vor tăia răsuflarea – GALERIE FOTO

Imagini cu România care îţi vor tăia răsuflarea – GALERIE FOTO
 
 
 

Când te gândeşti la cel mai frumos loc de pe pământ, care ţară îţi vine în minte? Mai gândeşte-te odată, şi dacă răspunsul tău nu este România, atunci te invit să vizionezi imaginile din galeria foto. Cu munţi înalţi care sprijină bolta cerească, dealuri înverzite, câmpii înflorite şi şuvoaie cristaline de apă, România este una dintre cele mai frumoase ţări din lume. Tabloul feeric al ţării noastre este întregit de peisaje rurale, rezervaţii naturale, castele şi monumente impresionante.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

România se poate mândri cu cele mai frumoase şi sălbatice peisaje din toată Europa. Frumuseţea acestor locuri este răpitoare. Se spune că nu este turist care să fii băut apă din România şi care să nu-şi dorească să se reîntoarcă. Descoperă şi tu frumuseţea ţării noastre şi lasă-te fermecat de peisajele impresionante. După ce îţi vei încânta privire cu aceste imagini, gândeşte-te la următoarea ta destinaţie de vacanţă. Îţi mai doreşti să pleci peste hotare?

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Tu în care dintre aceste locuri din România ai vrea să ajungi?

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers