Imagini cu România care îţi vor tăia răsuflarea – GALERIE FOTO

Imagini cu România care îţi vor tăia răsuflarea – GALERIE FOTO
 
 
 

Când te gândeşti la cel mai frumos loc de pe pământ, care ţară îţi vine în minte? Mai gândeşte-te odată, şi dacă răspunsul tău nu este România, atunci te invit să vizionezi imaginile din galeria foto. Cu munţi înalţi care sprijină bolta cerească, dealuri înverzite, câmpii înflorite şi şuvoaie cristaline de apă, România este una dintre cele mai frumoase ţări din lume. Tabloul feeric al ţării noastre este întregit de peisaje rurale, rezervaţii naturale, castele şi monumente impresionante.

România se poate mândri cu cele mai frumoase şi sălbatice peisaje din toată Europa. Frumuseţea acestor locuri este răpitoare. Se spune că nu este turist care să fii băut apă din România şi care să nu-şi dorească să se reîntoarcă. Descoperă şi tu frumuseţea ţării noastre şi lasă-te fermecat de peisajele impresionante. După ce îţi vei încânta privire cu aceste imagini, gândeşte-te la următoarea ta destinaţie de vacanţă. Îţi mai doreşti să pleci peste hotare?

Tu în care dintre aceste locuri din România ai vrea să ajungi?

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.