Imagini care te vor convinge să-ți petreci vacanța în Filipine - GALERIE FOTO

Imagini care te vor convinge să-ți petreci vacanța în Filipine - GALERIE FOTO
 
 
 

Dacă încă nu ai fost într-o vacanță relaxantă în acest sezon, noi îți sugerăm o destinație cu adevărat unică – Filipine. Nimic nu se compară cu câteva zile relaxante în acest paradis incredibil format din peste 7.000 de insule tropicale.

Plajele cu nisip alb, negru și chiar roz sunt udate de valuri cristaline, iar satele fermecătoare te vor transporta într-o lume fascinantă din care nu vei mai vrea să pleci. Mâncarea tradițională de excepție și viața de noapte vibrantă sunt alte două motive perfecte pentru care ar trebui să–ți petreci următorul concediu în Filipine.

Nu te-am convins încă? Iată câteva imagini minunate care cu siguranță te vor convinge să-ți petreci vacanța în Filipine!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.