Idei pentru o vacanţă în Turcia - galerie foto

Idei pentru o vacanţă în Turcia - galerie foto
 
 
 

Am curajul să afirm că Turcia este una din cele mai frumoase ţări din lume. Peisajele sale împânzite cu ruine de castele şi cu o mulţime de locuri încărcate de istorie, fac din această ţară o destinaţie perfectă pentru orice turist.

Din păcate foarte multă lume când aude despre Turcia, se gandeşte la Antalya, Kusadasi sau Istanbul. Turcia nu înseamnă doar atât! Wink

Turcia nu este o simplă destinaţie de vară cu multe plaje, pieţe unde poţi negocia totul sau hoteluri all inclusive. Dacă tu ca şi turist vei merge în Turcia şi vei petrece toate zilele de concediu pe plajă sau într-un hotel all inclusive, înseamnă că ai ratat experienţa vieţii tale.

În Turcia sunt o mulţime de locuri care sunt puţin promovate la noi în ţară. Indiferent dacă îţi place muntele, marea sau eşti pasionat de istorie, în Turcia găseşti de toate.

În continuare îţi prezint câteva destinaţii de interes din Turcia. Este doar partea 1... stai pe aproape că urmează mai multe.

Îţi doresc o călătorie virtuală plăcută pe tărâmul sultanilor!

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.