Idei pentru o vacanţă în Turcia - galerie foto

Idei pentru o vacanţă în Turcia - galerie foto
 
 
 

Am curajul să afirm că Turcia este una din cele mai frumoase ţări din lume. Peisajele sale împânzite cu ruine de castele şi cu o mulţime de locuri încărcate de istorie, fac din această ţară o destinaţie perfectă pentru orice turist.

Din păcate foarte multă lume când aude despre Turcia, se gandeşte la Antalya, Kusadasi sau Istanbul. Turcia nu înseamnă doar atât! Wink

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Turcia nu este o simplă destinaţie de vară cu multe plaje, pieţe unde poţi negocia totul sau hoteluri all inclusive. Dacă tu ca şi turist vei merge în Turcia şi vei petrece toate zilele de concediu pe plajă sau într-un hotel all inclusive, înseamnă că ai ratat experienţa vieţii tale.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

În Turcia sunt o mulţime de locuri care sunt puţin promovate la noi în ţară. Indiferent dacă îţi place muntele, marea sau eşti pasionat de istorie, în Turcia găseşti de toate.

În continuare îţi prezint câteva destinaţii de interes din Turcia. Este doar partea 1... stai pe aproape că urmează mai multe.

Îţi doresc o călătorie virtuală plăcută pe tărâmul sultanilor!

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers