Hong Kong văzut într-o altă perspectivă – GALERIE FOTO

Hong Kong văzut într-o altă perspectivă – GALERIE FOTO
 
 

Ştim cu toţii că marile oraşe din China sunt construite cu o regioare incredibilă. Populaţia numeroasă şi nevoia de a crea noi spaţii de locuit, a dus la modelarea oraşelor chinezeşti, precum Hong Knog-ul, în moduri greu de trecut cu vederea. De ce? Pentru că maximizează pe cât posibil spaţiul existent şi urcă la înălţimi ameţitoare.

Proiectul Stacked - Hong Kong

Chiar dacă imaginile cu blocurile şi clădirile ultra-înalte din Hong Kong nu mai sunt o noutate pentru noi, fotograful australian Peter Stewart a reuşit să atragă din nou atenţia asupra acestor clădiri schimbând pur şi simplu felul în care le privim. Proiectul Stacked – Hong Kong urmăreşte să redea în imagini simetria clădirilor din Hong Kong, de jos în sus sau de sus în jos. Fotografiile au fost în mare parte făcute noaptea, când luminile şi culorile descriu şi mai mult rigiditatea arhitecturală, creând în acelaşi timp o imagine impresionantă.

Dacă ţi-am arătat cum se vede oraşul Hong Kong în 12 panorame ireale, acum ţi-am pregătit o nouă perspectivă fotografică a sa!

Hong Kong văzut într-o altă perspectivă

    

Descoperă şi alte oraşe minunate din lume: San Francisco văzut din nori, Berlin ca într-o poveste modernă şi Shanghai de la înălţime!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers