Hong Kong văzut într-o altă perspectivă – GALERIE FOTO

Hong Kong văzut într-o altă perspectivă – GALERIE FOTO
 
 
 

Ştim cu toţii că marile oraşe din China sunt construite cu o regioare incredibilă. Populaţia numeroasă şi nevoia de a crea noi spaţii de locuit, a dus la modelarea oraşelor chinezeşti, precum Hong Knog-ul, în moduri greu de trecut cu vederea. De ce? Pentru că maximizează pe cât posibil spaţiul existent şi urcă la înălţimi ameţitoare.

Proiectul Stacked - Hong Kong

Chiar dacă imaginile cu blocurile şi clădirile ultra-înalte din Hong Kong nu mai sunt o noutate pentru noi, fotograful australian Peter Stewart a reuşit să atragă din nou atenţia asupra acestor clădiri schimbând pur şi simplu felul în care le privim. Proiectul Stacked – Hong Kong urmăreşte să redea în imagini simetria clădirilor din Hong Kong, de jos în sus sau de sus în jos. Fotografiile au fost în mare parte făcute noaptea, când luminile şi culorile descriu şi mai mult rigiditatea arhitecturală, creând în acelaşi timp o imagine impresionantă.

Dacă ţi-am arătat cum se vede oraşul Hong Kong în 12 panorame ireale, acum ţi-am pregătit o nouă perspectivă fotografică a sa!

Hong Kong văzut într-o altă perspectivă

    

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Descoperă şi alte oraşe minunate din lume: San Francisco văzut din nori, Berlin ca într-o poveste modernă şi Shanghai de la înălţime!

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.