Google Flights – cele mai ieftine bilete de avion

Google Flights – cele mai ieftine bilete de avion
 
 
 

Dacă nu ai folosit până acum Google Flights, acum e momentul să îl foloseşti şi noi îţi spunem şi de ce. Înainte de toate pentru că este făcut de Google şi doar pe Google cauţi absolut orice legat de vacanţa ta, aşa că e de înţeles de ce vei obţine rezultate complete cu Google Flights, nu? Smile

Google Flights

Google Flights a reprezentat de la început o bună resursă pentru cei pasionaţi de călătorii, însă după uşoarele modificări şi modernizări, a devenit rapid un instrument de preferat. În plus, baza de date imensă cu informaţii despre zboruri din întreaga lume asigură faptul că vei găsi cele mai mici preţuri din mediul online pentru biletele de avion.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Google Flights

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Cum funcţionează Google Flights

Poţi opta pentru funcţionalitatea clasică, pe care o are orice motor de căutare a zborurilor: introduci aeroportul de plecare şi cel de destinaţie şi perioada dorită. Google Flights îţi mai oferă în schimb posibilitatea de a introduce aeroportul de plecare şi îţi va afişa sugestii de zboruri pentru diferite destinaţii din lume... pentru că Google ştie că 44% dintre cei care îşi caută o nouă destinaţie de vacanţă nu au un loc anume în minte. Laughing

Nu poţi face rezervarea zborului direct din Google, însă primeşti un link direct către site-ul cu cea mai bună ofertă pentru căutarea ta, site pe care poate altfel nu l-ai fi găsit... aşa că spor la rezervări!

Ai încercat Google Flights? Spune-ne şi nouă cum ţi s-a părut!

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.