Germania, țara peisajelor desprinse din basme

Germania, țara peisajelor desprinse din basme
 
 

Germania este una dintre cele mai variate și fermecătoare țări din Europa. Ca destinație turistică, Germania oferă o sumedenie de orașe minunate, o cultură fascinantă servită în porții sănătoase și peisaje rurale incredibile, care te vor surprinde de fiecare dată.

Germania ocupă un loc important în inima Europei, și la propriu și la figurat, se mândrește cu cea mai mare economie de pe bătrânul continent, are mai mulți locuitori decât orice altă țară din Uniunea Europeană și împarte granițele cu nu mai puțin de alte nouă state.

Principalele atracții turistice urbane sunt cele care atrag cei mai mulți turiști. Capitala Berlin este definiția dinamismului și a modernității. Această metropolă fascinantă și-a dezvoltat o reputație pentru creativitate, dar fără a-și uita istoria zbuciumată.

Citește și: 7 lucruri pe care să le faci în Berlin

Germania, o simfonie de istorie, artă și peisaje mirifice

Germania

Orașe precum Koln, Munchen sau Hamburg nu se mândresc doar cu o istorie bogată concretizată în muzică clasică, opere de artă sau arhitectură medievală, ci și cu o gastronomie ce surprinde în mod plăcut chiar și cel mai mofturos vizitator.

Trebuie să menționăm și peisajele naturale minunate din Germania. De la piscurile gigant ale Alpilor Bavarezi sau vârfurile palide din Parcul Național Jasmund, la castelele magnifice care brodează malul Rinului, mlaștinile din jurul lacurilor Mecklenburg sau miile de trasee pentru pasionații de drumeții, bicicliști, schiori, șoferi și canotori deopotrivă.

Citește și: Germania, itinerarii nordice

O călătorie prin această țară fascinantă este la fel de minunată precum o felie de tort Pădurea Neagră. Rareori te vei confrunta cu mulțimi uriașe de turiști și, în ciuda mărimii sale vaste, vei ajunge foarte ușor dintr-un oraș în altul, grație sistemului de transport în comun extrem de eficient.

Citește și: 7 locuri unice pe care să le vizitezi în Germania

Descoperă locurile magice din Germania în galeria de mai jos:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers