Garda romană a Legiunii XIII Gemina va mărşălui la Alba Iulia

Garda romană a Legiunii XIII Gemina va mărşălui la Alba Iulia
 
 

Eşti mâine după-amiază în Alba Iulia şi nu ţi-ai făcut program ? Atunci notează-ţi în agendă ora 17:30 şi Piaţa Cetăţii din Alba Iulia!

Vineri, 12 aprilie 2013, de la ora 17:30, Garda romană a Legiunii a XIII-a Gemina va mărșălui, pentru prima dată anul acesta, în Piața Cetății din Alba Iulia

Evenimentul este organizat de Muzeul Naţional Alba Iulia, din al cărui proiect "Ţinutele istoriei II. Garda romană de la Apulum" face parte, şi este susţinut de Consiliul Judeţean Alba şi de Primăria Municipiului Alba Iulia.

Garda romană a mai avut două evenimente de acest tip şi anul trecut în Alba Iulia şi a participat la târgurile de turism organizate la Bucureşti şi la Cluj-Napoca pentru a promova oraşul. 

Garda romana 

Garda romana

Eu i-am văzut şi la Târgul de Turism din Bucureşti şi a fost o surpriză foarte plăcută.

Garda romana

Vă îndemn să mergeţi la paradă şi bineînţeles să ne trimiteţi multe poze!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers