Frumuseţile Ugandei într-un timelapse superb – GALERIE VIDEO

Frumuseţile Ugandei într-un timelapse superb – GALERIE VIDEO
 
 

Uganda este ţara în care poţi descoperi unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale, pe ici colo presărate cu prezenţa animalelor, pe care le-ai mai văzut doar la televizor sau în grădinile zoologice. Alături de oamenii plini de viaţă din Uganda, toate acestea formează un decor de vacanţă de vis.

În puţin sub 5 minute, Ben Steensels ne dezvăluie călătoria sa în Uganda din 2013. Această călătorie a însemnat 3 maşini şi o bicicletă stricate, numeroase pene de cauciuc, dar şi bucuria de a vedea o mulţime de animale în mediul lor natural, oameni fericiţi şi o sumedenie de minuni ale naturii cum numai în Africa se pot vedea.

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers