Frumuseţile Thailandei în imagini, partea a doua - galerie foto

Frumuseţile Thailandei în imagini, partea a doua - galerie foto
 
 
 

Dacă te gândeşti la o vacanţă într-o ţară exotică, unde să te poţi bucura de plajă şi de soare, dar şi de oraşe moderne şi de cultură, atunci Thailanda este locul spre care să te îndrepţi. Sunt atât de multe motive pentru care trebuie să alegi această ţară ca destinaţie pentru următoarea ta vacanţă.

Am ales totuşi să nu-ţi ofer argumente, ci să-ţi arăt o nouă galerie foto cu cele mai reuşite imagini din Thailanda, care te vor ajuta să înţelegi că această ţară este una deosebită, pe care trebuie să o vezi măcar o dată în viaţă!

Ca în prima galerie, vreau să încep cu imaginea mea preferată:

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Revigorare

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Sursa

5 motive să vizitezi Thailanda:

  1. Soare şi plajă - fie că mergi în decembrie sau în mai, te poţi bucura de zile călduroase în Thailanda. De fapt, cea mai bună lună pentru o vacanţă aici este noiembrie!
  2. Shopping - pentru cei cu adevărat pasionaţi de shopping, Thailanda este ce mai potrivită destinaţie. În numeroasele pieţe vei descoperi cele mai interesante şi mai năstruşnice suveniruri de vacanţă.
  3. Tradiţia budistă - prezentă peste tot în Thailanda, această religie te va impresiona cu locaşurile sale de cult şi cu simbolurile sale culturale. 
  4. Viaţa de noapte - unul dintre motivele pentru care ţara a devenit preferată de tinerii turişti este viaţa de noapte diversificată, de la cele mai mari cluburi şi până la barurile de pe plaje. 
  5. Mâncarea specifică - complet diferită în gusturi, tradiţia culinară thailandeză îţi va surprinde toate simţurile.

Tu de ce ai alege Thailanda ca destinaţie de vacanţă?

      

Sperăm că nu ai ratat partea 1 a galeriei foto cu poze deosebite din Thailanda!

Poze deosebite din Thailanda

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers