Frumuseţile Pakistanului în 33 de imagini - galerie foto

Frumuseţile Pakistanului în 33 de imagini - galerie foto
 
 

Una dintre cele mai fermecătoare ţări ale Asiei este Pakistan. Aflată între două influenţe extrem de puternice, cea arabă şi cea indiană, această ţară include atracţii turistice cu dublu specific şi tocmai de aceea are o cultură extrem de bogată şi o tradiţie bine înrădăcinată de un trecut bogat. 

Cu peisaje deosebit de fermecătoare, cele mai fascinate moschei, forturi masive şi tradiţii specifice, am pregătit pentru tine o galerie foto despre Pakistan, care să pună în valoare tot ce are acest loc mai special şi mai frumos. 

Ce nu ştiai despre Pakistan:

  • Cel mai tânăr specialist în tehnologie certificat de Microsoft este originar din Pakistan şi are doar 12 ani.
  • Pakistanul este cel mai mare producător de sare din lume. 
  • Moscheea Faisal din Pakistan este cea mai mare din Asia şi a şasea din lume. 
  • Autostrada Karakoram din Pakistan este cel mai înalt drum internaţional asfaltat din lume. 

Ramasitele unui pod suspendat

Sursa

Eu am rămas cu gândul la rămăşiţele acestui pod vechi... pe cât de periculos, pe atât de atrăgător! Ai prefera o locaţie relaxantă sau una plină de adrenalină pentru vacanţă?

      

Dacă ţi-a plăcut galeria foto cu imagini din Pakistan, îţi recomand şi alte ţări asiatice la fel de frumoase, cum ar fi Thailanda sau China.

Poze deosebite din Pakistan


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers