Frumuseţile Norvegiei într-un timelapse superb – GALERIE VIDEO

Frumuseţile Norvegiei într-un timelapse superb – GALERIE VIDEO
 
 

Nu ştiu de câte ori putem spune, dar o spunem de fiecare dată când avem ocazia: Norvegia este o ţară incredibil de frumoasă! Oraşele pline de culoare şi cultură, Luminile Nordului, natura cu peisajele ce îţi taie respiraţia şi multe altele alcătuiesc decorul unei vacanţe de vis. Dacă nu te-ai convins încă să treci Norvegia pe lista ta de destinaţii de văzut într-o viaţă, după acest video cu siguranţă o vei face.

Filmul lui Morten Rustad este rezultatul a 15 000 km parcurşi de-a lungul a 5 luni, prin toate cele 19 regiuni ale Norvegiei. Descoperim pe rând toate minunile acestei ţări, de la fiordurile din sud-est la peisajle incredibile create în nord de Aurora Boreală.

Vizionare plăcută!

Vrei o vacanţă de vis? "Răsfoieşte" articolele noastre şi vei găsi inspiraţia perfectă pentru o vacanţă în Norvegia!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers