Frumuseţile Moldovei în imagini, partea a doua - galerie foto

Frumuseţile Moldovei în imagini, partea a doua - galerie foto
 
 
 

După cum am spus şi în primul articol cu titlul "Frumuseţile Moldovei" este foarte greu să faci un rezumat în imagini al unui teritoriu cu o istorie atât de complexă. Sunt mult prea multe lucruri de arătat, de spus şi de expus.

Plecând de la această premiză m-am gândit să fac şi o a doua parte şi câte mai sunt nevoie, ca să ajungem să cunoaştem măcar o parte din cele mai importante monumente, locuri şi obiective turistice din zona Moldovei.

Mănăstirea Probota din judeţul Suceava, Secu din Neamţ, Sfântul Ioan cel Nou, mănăstirea Neamţ, Râşca, Putna, Voroneţ sau Huşi sunt doar câteva din locurile pe care am ţinut neapărat sa le prezint în acest al doi-lea tur. Majoritatea acestor mănăstiri din Moldova depăşesc 300 de ani vechime şi sunt construite de marii domnitori ai Moldovei.

Pe lângă mănăstiri Moldovenii mai sunt în topul obiectivelor turistice şi la alte capitole... casele memoriale, monumente, gastronomie, aşezare geografică şi multe altele. O mare parte de scriitorii, poeţii, domnitorii, înţelepţii şi iulminaţii vremurilor apuse au fost moldoveni, fapt ce atrage după el o mulţume de obiective turistice: casa memorială Costache Negruzzi, Ion Crangă, Mihai Eminescu şi multe altele.

Poze deosebite din Moldova

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.