Frumuseţile Maltei descoperite în Bucureşti la evenimentul „Călător de meserie”

Frumuseţile Maltei descoperite în Bucureşti la evenimentul „Călător de meserie”
 
 
 

Librăria Bastilia a fost gazda primului eveniment „Călător de meserie”, în 23 martie, care i-a avut ca invitaţi pe blogger-ul Cezar Dumitru, pe Claudia Penda de la Europa FM şi pe redactorul sef de la Turism Club, Simona Neaţă. Alături de ei, 70 de pasionaţi de călătorii au venit să exploreze frumuseţile Maltei.

Calatori de meserie Pe rând, cei trei şi-au prezentat impresiile şi imaginile din călătoriile lor în Malta. Primul a fost Cezar Dumitru, care a pus accent pe diversitatea atracţiilor şi a obiectivelor turistice din Malta, unde, într-o suprafaţă destul de mică, se găsesc muzee şi catedrale, dar şi baruri şi cafenele.

Simona Neaţă de la Turism Club a recomandat insula Gozo, a doua ca dimensiune din arhipelagul maltez. Frumuseţile zonei care au impresionat-o şi pe care le-a prezentat au fost Citadella, Golful Xlendi, Golden Bay, Ta’Piu, Ta’Mena şi carierele de sare. Toate aceste obiective au rezistat timpului, pentru a rămâne în sufletul turiştilor şi astăzi.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Claudia Penda a concluzionat cu câteva detalii despre plaje şi mare – unele dintre cele mai bune motive pentru a merge în vacanţă. În Malta, plaja de la Golden Bay şi Ramla, dar şi apa turcoaz au fost cele care au fascinat-o şi care au ţint-o departe de camera de hotel.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Malta travel

Evenimentul a avut şi o latură interactivă, pentru cei prezenţi în Librăria Bastilia, prin jocuri şi concursuri pe Facebook. Astfel, una dintre activităţi a fost concursul de mimă, care a avut la bază cuvinte din cultura malteză, cum sunt „caleaşcă” şi „miracol”, iar cei care au participat au fost recompensaţi cu caricaturi realizate pe loc.

Pe pagina de Facebook Malta Travel, participanţii la eveniment au fost invitaţi să răspundă la trei întrebări. Cei care au răspuns corect primii au fost premiaţi cu torturi inspirate din frumuseţile Maltei.

Caricaturi

Tot în cadrul evenimentului, a fost premiat câştigătorul concursului Malta Travel, în urma căruia un reprezentant al presei a primit o excursie în Malta pentru două persoane. Câştigătorul a fost anunţat şi pe pagina de Facebook.

Evenimentul s-a încheiat cu degustarea unor prăjituri, sub forma faimoşilor palmieri ai Maltei.

Călător de meserie” a fost organizat de ziarul Turism Club, în parteneriat cu agenţia de turism Malta Travel, Imperator travel blog şi Librăria Bastilia.

despre Malta

Mulţumim pentru colaborare şi caricaturi Creartiv3. Proiectul, lansat de Asociaţia Artiştilor Vizuali “CreARTiv”, are ca obiectiv promovarea şi comercializarea artelor vizuale la standarde înalte, oferind serviciile unui grup de artişti profesionişti, premiaţi la concursurile de profil.

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers