Frumuseţile Kenyei în 33 de imagini - galerie foto

Frumuseţile Kenyei în 33 de imagini - galerie foto
 
 

Kenya este una dintre cele mai frumoase ţări! Poate nu ai considerat-o niciodată ca destinaţie pentru vacanţe, dar ar trebui, pentru că natura de aici este una dintre cele mai impresionante lucruri pe care vei avea ocazia să le vezi. Chiar dacă nu este o ţară nici măcar apropiată de modernitate, tocmai acest fapt o face să fie într-adevăr fabuloasă.

Întreaga ţară este un complex de triburi şi natură. Astfel, poţi vedea oameni pentru care tradiţia într-adevăr nu s-a pierdut, dar şi animale superbe în mediul lor natural, toate îmbrăcate în peisaje de excepţie!

Ţi-am pregătit o galerie foto cu imagini fabuloase din Kenya. Şi dacă ajungi vreodată pe acolo, ia şi un dentist cu tine! Smile

Hipopotam din Kenya

Sursa

Ce nu ştiai despre Kenya:

  • Cafeaua şi turismul sunt cele mai importante industrii ale Kenyei. 
  • Deşi producţia cafelei este cea mai extinsă, kenyenii apreciază mai mult ceaiul şi berea. 
  • Băuturile sunt servite doar calde sau fierbinţi, niciodată reci în Kenya. 
  • Înainte de căsătorie, familia mirelui trebuie să plătească zestrea pentru mireasă, ce începe de la 10 vaci. 
  • Wangari Maathai a fost prima femeie din Africa ce a câştigat un premiu Nobel, în anul 2004, când a primit Premiul Nobel pentru Pace.
  • Matatu este microbuzul preferat ca mijloc de transport în comun pentru kenyeni, pentru că este mai ieftin şi mai rapid, dar are cea mai înaltă rată de accidente.

Poze deosebite din Kenya

Ce altă ţară africană ţi-ar plăcea să vizitezi?

     

Dacă îţi plac destinaţiile pentru vacanţe exotice, îţi mai recomandăm şi galeriile foto cu poze deosebite din Brazilia sau cu imagini superbe din Hawaii


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers