Frumuseţile Insulelor Filipine în 33 de imagini - galerie foto

Frumuseţile Insulelor Filipine în 33 de imagini - galerie foto
 
 
 

Insulele Filipine înseamnă o combinaţie perfectă de vacanţă. Aici ai parte de oraşe, de sate izolate şi de cele mai exotice şi mai frumoase plaje. Deşi nu e tocmai cea mai apropiată destinaţie de vacanţa, în Filipine te poţi bucura de un concediu cu de toate: soare şi plajă, apă cristalină şi explorări subacvatice, oraşe moderne şi sate tradiţionale!

Indiferent de ce tip de turist eşti sau de ce cauţi la o vacanţă, Insulele Filipine îţi pot oferi totul! Şi dacă nu mă crezi pe cuvânt, ţi-am pregătit o galerie foto în care vei vedea cele mai diverse imagini, dar toate adunate dintr-un singur loc! Sigur te vor convinge! Pentru mine, următoarea imagine înseamnă vacanţă!

Pe plaja in Filipine

Sursa

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Ce nu ştiai despre Insulele Filipine:

  • Insulele Filipine includ peste 200 de vulcani, doar unii dintre ei fiind activi. 
  • În Complexul de Peşteri Tabone au fost găsite fosilele Homo sapiens.
  • Insulele Filipine au primit titlul de "Capitală a mesajelor în lume", pentru că zilnic aici sunt trimise aproximativ 450 milioane SMS-uri, mai mult decât în SUA şi Europa la un loc. 
  • Jucăria yo-yo este tradiţională din Insulele Filipine, însă a fost mai întâi folosită pe post de armă.
  • Steagul insulelor este singurul din lume care se poate aranja în două moduri. În vreme de pace, partea albastră este deasupra, iar pe timp de război, cea roşie.
  • Aici se vorbesc 175 de limbi şi dialecte. 
  • Glory of the Sea, cea mai scumpă scoică din lume, se găseşte în Insulele Filipine. 

Poze deosebite din Filipine

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Insulele Filipine sunt sinonime cu vacanţa de vară pentru mine. Ce alte destinaţii exotice te fac să te gândeşti la vacanţa de vară?

    

Sper că te-ai inspirat pentru următoarea vacanţă exotică din această galerie foto cu Insulele Filipine. Dacă vrei să mai explorezi şi alte locaţii exotice, îţi recomand galeriile foto cu imagini deosebite din Egipt, Kenya sau Hawaii.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers