Frumuseţile Franţei într-un timelapse de vis – GALERIE VIDEO

Frumuseţile Franţei într-un timelapse de vis – GALERIE VIDEO
 
 

Ce nevoie mai are o ţară ca Franţa de prezentare? Niciuna. Şi cu toate acestea nu ne putem opri să nu ne uităm la acest timelapse superb. De ce? Pentru că de la munte la oraş avem parte de o experienţă franţuzească incredibilă, iar muzica este pe măsură, pentru a te introduce în atmosfera videoului.

Printre secvenţele care te vor încânta cu siguranţă se numără cele cu umbrele surprinse pe zăpada din Alpi sau cele în care se aprind luminile noaptea în Paris.

Umbre peste Alpi

Luminile din Paris

La acestea se adaugă filmările realizate la Parc naturel régional des Volcans d'Auvergne, Le Mont Saint-Michele, Place de la Concorde sau Tour Eiffel din Paris şi multe alte locaţii spectaculoase.

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers