Frumuseţile din Patagonia într-un timelapse extraordinar – GALERIE VIDEO

Frumuseţile din Patagonia într-un timelapse extraordinar – GALERIE VIDEO
 
 

Patagonia este un ţinut natural de vis în sudul a două ţări poate prea puţin explorate de către călătorii pasionaţi: Chile şi Argentina. Un peisaj sălbatic, neamenajat şi dur din toate punctele de vedere descoperă ochiului călător locuri incredibil de frumoase. Toate aceste minuni le-am regăsit într-un video spectaculos: Patagonia 8K.

Realizat de Martin Heck de la Timestorm Films, filmul Patagonia 8K a fost filmat la rezoluţie înaltă, tocmai pentru a reda perfect aspectul natural, cât mai real al locurilor incredibil de frumoase din această regiune. De-a lungul a 6 săptămâni şi peste 7500 km, din Santiago în Punta Arenas, au fost filmate 100 000 cadre ce au dat naştere unui timelapse deosebit de frumos.

Descoperim Patagonia cu munţi...

Descoperim Patagonia cu munţi

... cu zăpadă dincolo de nori...

Zăpadă dincolo de nori

... cu ape ca oglinda...

Ape ca oglinda

... toate şi altele sub cerul plin de farmec din Patagonia.

Cerul plin de farmec din Patagonia

Vizionare plăcută!

Vrei să ştii cum se poate realiza o asemenea minunăţie de video? Nici nu-i de mirare la cât este de frumos. Ei bine, te invităm să urmăreşti şi varianta Behind the scenes a filmului:

   

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers