Frumuseţile din Alaska într-un timelapse de vis – GALERIE VIDEO

Frumuseţile din Alaska într-un timelapse de vis – GALERIE VIDEO
 
 
 

Ţi-ai dorit vreodată o vacanţă în Alaska? Poate da, poate nu, dar sigur vei spune că e foarte departe, că e prea costisitor şi cine ştie ce alte scuze. Toate vor dispărea după ce vei vedea videoul următor: o combinaţie ingenioasă între frumuseţile locului şi imagini perfecte pentru video-urile de vacanţă cu familia.

Alaska este o ţară fascinantă din atât de multe puncte de vedere. În orice colţişor al său ai ajunge vei descoperi peisaje extrem de frumoase, fie că sunt pline de verdeaţă, animale, păsări şi aşa de mai departe, fie că par a fi blocate în timp şi spaţiu de blocuri imense de zăpadă şi gheaţă. Video-ul lui Jem Moore te va inspira cu siguranţă pentru următoarea ta vacanţă, iar emoţiile şi bucuriile ce se citesc pe figurile fetiţelor te vor încânta imediat.

Sejur de lux în Bodrum

Sejur de lux în Bodrum

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București
de la 560 Eur
vezi detalii »

Vedem aşadar peisaje verzi incredibile din Alaska...

Peisaje verzi din Alaska

Vacanță relaxantă în Zakynthos

Vacanță relaxantă în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »

... dar şi peisaje îngheţate...

Peisaje inghetate din Alaska

... şi bucuriile unei vacanţe cu familia.

Vacanta cu familia in Alaska

Vizionare plăcută!

   

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool

Vacanță de vis în Santorini

Vacanță de vis în Santorini

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București și Timișoara
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers