Frumuseţile Australiei în 33 de imagini - galerie foto

Frumuseţile Australiei în 33 de imagini - galerie foto
 
 

Îndepărtata Australie are foarte multe de oferit din punct de vedere turistic. Oraşele de mari dimensiuni, zonele aboriginale şi parcurile naturale sunt pline de elemente care te vor uimi. Mai mult, pe un singur mini-continent ai totul: plaja, munte, oraş, parcuri naturale şi aşa mai departe. 

Dacă eşti un turist al oraşelor, atunci te poţi orienta uşor după Opera din Sydney, unul dintre cele mai noi şi mai moderne simboluri ale Australiei. În schimb, dacă natura te pasionează mai mult, atunci să ştii că Australia este locul în care poţi vedea cel mai bine canioane, combinate cu zone deşertice, dar totuşi populate de plante şi animale de toate felurile. 

Ce nu ştiai despre Australia:

  • În 1954, Bob Hawke a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a băut 1.2l de bere în 11 secunde. Mai târziu, Bob Hawke a devenit Primul Ministru al Australiei. 
  • Prima secţie de poliţie a ţării a fost formată din 12 dintre cei mai "cuminţi" deţinuţi.
  • Cea mai mare fermă de vite are o suprafaţă de 34,000 km pătraţi - o suprafaţă mai mare decât cea a Belgiei. 
  • Numele localităţilor australiene sunt printre cele mai haioase. Iată câteva exemple: End of the World, Woolloomooloo, No Where Else, Humpybong şi Ozenkadnook (în traducere din limba aborigenilor "Un cangur foarte gras"). 
  • Există patru tipuri de bumerang: hook, hunter, club şi V. Doar hunter se întoarce când este aruncat. 

Eu zic că aşa un peisaj şi aşa un semn de circulaţie Smile merită văzute!

Peisaj si semn de circulatie din Australia

Sursa

Poze deosebite din Australia

Care poză îţi place cel mai mult? Care poză te face să îţi doreşti să vizitezi Australia?

   

Dacă Australia te cheamă pentru o viitoare vacanţă, trebuie să descoperi şi frumuseţea oraşului Sidney!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers