Frumuseţile Africii în 25 de poze deosebite - partea 3 - galerie foto

Frumuseţile Africii în 25 de poze deosebite - partea 3 - galerie foto
 
 
 

Africa ocupă 20.3% din suprafaţa Terrei şi este al doilea continent ca mărime de pe pământ. Suprafaţa totală a acestui continent este aproximativ aceeaşi cu cea a satelitului natural al Terei.

Curiozităţi din Africa:

Africa are cele mai multe ţări dintre toate continentele, este traversat de cel mai lung fluviu din lume, Nilul, şi gazduieşte cel mai mare deşert din lume, Sahara, însă cu toate astea, zona de deşert ocupă doar o mică parte din întreaga suprafaţă. Cea mai mare parte este acoperită cu păduri tropicale şi ecuatoriale, majoritatea chiar păduri virgine, care nu au fost încă explorate de om.

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Temperatura maximă a aerului de pe glob a fost înregistrată la Aziziyah, în Libia, pe acelaşi continent unde se află şi gheţari. Tot Africa găzduieşte regiunea cu cele mai mici cantităţi de precipitaţii din lume, unde 9 ani consecutivi nu a plouat deloc; palmierul care are frunze de 3 – 4 metri; arborele Baobabul a cărui rădăcină are o circumferinţă de 30 metri; cel mai mare canal maritim din lume, cea mai caldă mare de pe glob şi cea mai adâncă peşteră de pe Terra.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Explicaţiile peisajelor absolut senzaţionale din Africa nu se opresc aici, dar mai bine, vă las să vă delectaţi cu o galerie foto de câteva zeci de imagini, care să vă demonstreze lucrurile pe care vi le-am povestit eu.

Să începem cu un peisaj impresionant?

Frumuseţile Africii în 25 de poze deosebite

Care este cea mai reprezentativă imagine pentru frumuseţea Africii?

 

Vezi şi alte galerii cu frumuseţile Africii în partea întâi şi în partea a doua.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers