Frumusetile Africii in 25 de poze deosebite - partea 2 - galerie foto

Frumusetile Africii in 25 de poze deosebite - partea 2 - galerie foto
 
 

După cum am spus şi în primul articol despre Africa, a face o galerie foto despre atracţiile acestui continent este floare la ureche. Astfel că avem plăcerea să vă prezentăm partea a doua din seria „Frumuseţile Africii”.

Am făcut o selecţie de 25 de poze care cuprind o diversitate largă de locuri deosebite de pe continentul african. Munţi, cascade, deşerturi, parcuri naţionale, canioane şi văi sunt doar câteva din vedetele galeriei.

Vom continua selecţia celor mai frumoase poze din Africa, dar până atunci te las să te delectezi cu această galerie foto impresionantă. Trebuie să recunosc că, dincolo de pozele cu peisaje spectaculoase din Africa, aceasta este una dintre fotografiile mele preferate.

Elefanti in Africa

[%gallery%]

Fie că îţi plac animalele de aici, fie că rămâi mut în faţa peisajelor, Africa are ceva de arătat pentru fiecare. Care din pozele de mai jos te-a impresionat cel mai mult?

 

Vezi şi alte galerii cu frumuseţile Africii în partea întâi.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers