Frumusetile Africii in 25 de poze deosebite - partea 2 - galerie foto

Frumusetile Africii in 25 de poze deosebite - partea 2 - galerie foto
 
 
 

După cum am spus şi în primul articol despre Africa, a face o galerie foto despre atracţiile acestui continent este floare la ureche. Astfel că avem plăcerea să vă prezentăm partea a doua din seria „Frumuseţile Africii”.

Am făcut o selecţie de 25 de poze care cuprind o diversitate largă de locuri deosebite de pe continentul african. Munţi, cascade, deşerturi, parcuri naţionale, canioane şi văi sunt doar câteva din vedetele galeriei.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Vom continua selecţia celor mai frumoase poze din Africa, dar până atunci te las să te delectezi cu această galerie foto impresionantă. Trebuie să recunosc că, dincolo de pozele cu peisaje spectaculoase din Africa, aceasta este una dintre fotografiile mele preferate.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Elefanti in Africa

[%gallery%]

Fie că îţi plac animalele de aici, fie că rămâi mut în faţa peisajelor, Africa are ceva de arătat pentru fiecare. Care din pozele de mai jos te-a impresionat cel mai mult?

 

Vezi şi alte galerii cu frumuseţile Africii în partea întâi.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.