Frumusetea Africii in 20 de poze deosebite (partea 1) - galerie foto

Frumusetea Africii in 20 de poze deosebite (partea 1) - galerie foto
 
 
 

Africa este al doilea continent ca intindere si populatie dupa Asia. Acopera aproximativ 6% din suprafata Pamantului si 20,4% din suprafata totala de uscat de pe planeta. Cu aproximativ 1 miliard de oameni din 61 de teritorii reprezinta aproximativ 14,72 % din populatia lumii.

Privit de sus continentul Africa este remarcabil. Din pacate, chiar daca este poate cel mai frumos din lume, gazduieste o multime de probleme care vin, in general, din saracie. Foametea, lipsa apei, luptele, pirateria sunt numai cateva din lucrurile intalnite la tot pasul. De cealalta parte, peisajele superbe, fauna si flora, istoria incredibila a catorva locuri, farmecul tarilor nordice, orasele fascinante, contrastanta Africa de Sud sunt numai cateva dintre minunile aflate pe acest taram.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

O galerie foto cu frumusetile acestui continent este floare la ureche, avand in vedere numeroasele atractii si frumuseti. Pentru inceput am facut o selectie de 25 de destinatii din Africa pe care vi le recomandam.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Va dorim o calatorie virtuala placuta!

[%gallery%]

Asteptam cu mult interes sugestii si de ce nu chiar si poze. Daca v-a placut aceasta selectie de poze, trebuie sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.