Frumusetea Africii in 20 de poze deosebite (partea 1) - galerie foto

Frumusetea Africii in 20 de poze deosebite (partea 1) - galerie foto
 
 

Africa este al doilea continent ca intindere si populatie dupa Asia. Acopera aproximativ 6% din suprafata Pamantului si 20,4% din suprafata totala de uscat de pe planeta. Cu aproximativ 1 miliard de oameni din 61 de teritorii reprezinta aproximativ 14,72 % din populatia lumii.

Privit de sus continentul Africa este remarcabil. Din pacate, chiar daca este poate cel mai frumos din lume, gazduieste o multime de probleme care vin, in general, din saracie. Foametea, lipsa apei, luptele, pirateria sunt numai cateva din lucrurile intalnite la tot pasul. De cealalta parte, peisajele superbe, fauna si flora, istoria incredibila a catorva locuri, farmecul tarilor nordice, orasele fascinante, contrastanta Africa de Sud sunt numai cateva dintre minunile aflate pe acest taram.

O galerie foto cu frumusetile acestui continent este floare la ureche, avand in vedere numeroasele atractii si frumuseti. Pentru inceput am facut o selectie de 25 de destinatii din Africa pe care vi le recomandam.

Va dorim o calatorie virtuala placuta!

[%gallery%]

Asteptam cu mult interes sugestii si de ce nu chiar si poze. Daca v-a placut aceasta selectie de poze, trebuie sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers