Frumoasa Cascadă Bigăr, unică în lume - galerie foto

Frumoasa Cascadă Bigăr, unică în lume - galerie foto
 
 
 

Cascada Bigăr este una dintre cele mai frumoase locuri din ţara noastră! Cei de la The World Geography au fost atât de impresionaţi de micuţa cascadă românească, încât au plasat-o în fruntea topului cascadelor unice în lume! Şi aşa a ajuns să fie Cascada Bigăr all over the Internet.

Cascada Bigăr: cum, unde, când

Traseul stabilit a pornit din Timişoara în direcţia sud, adică spre Dunăre, pentru a ajunge în Munţii Almăjului. Este un drum destul de lung, de aproape 4 ore, dar vă aigur că merită pe deplin! Cu alte opriri programate pe traseu, am ajuns şi noi într-un final. Fiind deja toamnă, la momentul vizitei noastre, zona era destul de răcoroasă, aşa că vă recomand haine mai groase un pic decât ce aţi purta de obicei în anotimpul de vizită Smile

Popasul Paralela 45 este unul destul de important pentru că... este locul prin care trece Paralela 45! Smile

Este de asemenea şi locul unde se află Cascada Bigăr, aşa că nu ai cum să-l ratezi! Un indicator cu Paralela 45 este cel care marchează locul, alături de câteva alte panouri informative. O locaţie unică, o cascadă unică... toate la noi în ţară!

Cascada Bigar

Ce şi cum la Cascada Bigăr

Popasul este compus dintr-o poartă de lemn, un pod şi o zonă cu chioşc, unde se poate lua o pauză perfectă după un drum lung cu maşina!

De pe podul simpatic din lemn... solid, dar marcat de toţi turiştii care au trecut pe aici... se vede în toată splendoarea ei cascada. Nu ştiu dacă pot descrie în cuvinte cât este de frumoasă şi de spectaculoasă, dar după ce am văzut-o am înţeles de ce a primit primul loc în top (P.S. trebuie să menţionez că eu nu am văzut-o înainte pe Internet...) Smile

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Dacă ar fi să o descriu, aş spune că este o ciupercă imensă de pământ, acoperită cu muşchi, peste care curge una dintre cele mai albastre ape pe care le-am văzut eu până acum... iar pozele pe care le-am făcut spun povestea mai departe!

Apa Cascadei Bigar

Cascada Bigar de la Paralela 45

Cascada Bigăr este una dintre minunile naturii de la noi din ţară, care te face să te gândeşti că şi la noi e frumos! Şi cu toate pozele mele şi cu pozele de pe Internet, live spectacolul de culoare este şi mai impresionant! Găsește cazare în județul Caraș Severin!

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Ție cum ți se pare Cascada Bigăr?

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.