Frumoasa Cascadă Bigăr, unică în lume - galerie foto

Frumoasa Cascadă Bigăr, unică în lume - galerie foto
 
 

Cascada Bigăr este una dintre cele mai frumoase locuri din ţara noastră! Cei de la The World Geography au fost atât de impresionaţi de micuţa cascadă românească, încât au plasat-o în fruntea topului cascadelor unice în lume! Şi aşa a ajuns să fie Cascada Bigăr all over the Internet.

Cascada Bigăr: cum, unde, când

Traseul stabilit a pornit din Timişoara în direcţia sud, adică spre Dunăre, pentru a ajunge în Munţii Almăjului. Este un drum destul de lung, de aproape 4 ore, dar vă aigur că merită pe deplin! Cu alte opriri programate pe traseu, am ajuns şi noi într-un final. Fiind deja toamnă, la momentul vizitei noastre, zona era destul de răcoroasă, aşa că vă recomand haine mai groase un pic decât ce aţi purta de obicei în anotimpul de vizită Smile

Popasul Paralela 45 este unul destul de important pentru că... este locul prin care trece Paralela 45! Smile

Este de asemenea şi locul unde se află Cascada Bigăr, aşa că nu ai cum să-l ratezi! Un indicator cu Paralela 45 este cel care marchează locul, alături de câteva alte panouri informative. O locaţie unică, o cascadă unică... toate la noi în ţară!

Cascada Bigar

Ce şi cum la Cascada Bigăr

Popasul este compus dintr-o poartă de lemn, un pod şi o zonă cu chioşc, unde se poate lua o pauză perfectă după un drum lung cu maşina!

De pe podul simpatic din lemn... solid, dar marcat de toţi turiştii care au trecut pe aici... se vede în toată splendoarea ei cascada. Nu ştiu dacă pot descrie în cuvinte cât este de frumoasă şi de spectaculoasă, dar după ce am văzut-o am înţeles de ce a primit primul loc în top (P.S. trebuie să menţionez că eu nu am văzut-o înainte pe Internet...) Smile

Dacă ar fi să o descriu, aş spune că este o ciupercă imensă de pământ, acoperită cu muşchi, peste care curge una dintre cele mai albastre ape pe care le-am văzut eu până acum... iar pozele pe care le-am făcut spun povestea mai departe!

Apa Cascadei Bigar

Cascada Bigar de la Paralela 45

Cascada Bigăr este una dintre minunile naturii de la noi din ţară, care te face să te gândeşti că şi la noi e frumos! Şi cu toate pozele mele şi cu pozele de pe Internet, live spectacolul de culoare este şi mai impresionant! Găsește cazare în județul Caraș Severin!

Ție cum ți se pare Cascada Bigăr?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers