Fotografiile care au făcut înconjurul lumii: 5AM în Transilvania

Fotografiile care au făcut înconjurul lumii: 5AM în Transilvania
 
 
 

5 dimineaţa în Transilvania. Ceaţă uşoară şi primele raze ale soarelui. Un fotograf inspirat şi talentat: Alex Robciuc. Rezultatul este o serie incredibilă de fotografii care au făcut înconjurul lumii imediat, apărând pe bloguri şi siteuri de turism şi nu numai.

Fotografiile lui Alex Robciuc au fost făcute în judeţul Maramureş şi sunt un model excelent pentru felul în care ne putem promova ţara şi numeroasele sale frumuseţi. Să privim deci altfel lumea din jurul nostru, locurile incredibile şi peisajele care îţi taie răsuflarea atât de aproape de casă, în România.

Mai multe fotografii minunate, dar şi cele de mai jos, vei găsi pe alexrobciuc.wix.com, pe profilul de 500px şi pe profilul său de Facebook.

Autumn

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Evening Rays

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Morning Light

Mist

Misty Morning

Over the clouds

Spring

Sunrise over the mountains

Sunset over small village

Trail

Care este fotografia ta preferată din cele de mai sus?

 

Descoperă şi alte locuri minunate din România pentru poze deosebite: Tunelul iubirii din Caraş-Severin, Comuna Rimetea şi Râpa Roşie.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers